Co to jest Woda Kangen?
Jonizowana Woda Kangen® to pyszna woda stworzona w innowacyjnej technologii wodnej firmy Enagic. Nie tylko te urządzenia filtrują wodę z kranu, ale także wytwarzają zjonizowaną wodę, alkaliczną i kwaśną, poprzez elektrolizę. Wody te mogą być wykorzystywane do różnych celów, w tym do picia, gotowania, pielęgnacji i czyszczenia.
PIĘĆ TYPÓW WODY
Kliknij na jedą z poniższych lub zjedź w dół strony.
Woda Mocno Zasadowa

pH 11
Nie nadaje się do picia. Silna woda Kangen zachowuje higienę w codziennym życiu dzięki silnemu działaniu czyszczącemu. Ma zalety rozpuszczania i przewodzenia ciepła. Zastosowanie: przygotowanie i czyszczenie żywności.


Przygotowanie
Jedzenia
Usuń cierpkość z warzyw takich jak zielona cebula, bambus, wasabi i kwitnąca paproć z Strong Kangen Water®.
Mycie
Oczyść deski do krojenia i ścierki. Dobra do czyszczenia oleju i trudnych zabrudzeń z otworów wentylacyjnych, a także do ogólnego czyszczenia w kuchni.

Usuwanie Plam
Dodatkowa siła, moc absorpcji, z łatwością usunie kawę, sos sojowy i plamy olejowe. Świetnie nadaje się również do usuwania upartych plam na muszli klozetowej.
Woda Kangen®

pH 8.5-9.5
Ten rodzaj wody jest idealny do picia i zdrowego gotowania. Ta zredukowana elektrolitycznie, bogata w wodór woda działa wtaki sposób, aby przywrócić ciało do stanu bardziej zasadowego, co jest optymalne dla dobrego zdrowia. Zastosowanie: picie, przygotowanie żywności, kawa i herbata, zupy i gulasze oraz podlewanie roślin.
Woda Kangen® jest również przyjazna dla Twojego budżetu i środowiska. Zapomnij o kupowaniu i przechowywaniu wszystkich drogich plastikowych butelek po wodzie!
Do Picia
Pij Kangen Water® przez cały dzień. W przeciwieństwie do wody z kranu, Kangen Water® nie ma nieprzyjemnego zapachu, smakuje delikatniej i ma przyjemnie słodki smak.
Przygotowanie
Jedzenia
Czyste warzywa i ryby. Wzbogać smak brokułów, cebuli, bambusa itp. Poprzez gotowanie ich w Kangen Water®. Użyj mniej przypraw i soli.
Herbata
Kawa
Będziesz zaskoczony wspaniałym kolorem, smakiem i zapachem kawy lub herbaty przygotowanej z Wody Kangen®. Możesz także użyć mniej kawy lub herbaty, a mimo to uzyskać pełny, bogaty smak dzięki zdolności do ekstrakcji wody.
Zupy i
Gulasze
Woda Kangen® wydobywa smak składników, dzięki czemu stają się delikatne i soczyste. Dlatego żywność nie potrzebuje tyle przypraw i można uniknąć nadmiaru soli.
Rośliny
Woda Kangen ® może zapewnić świeżość i życie roślinom. Woda stymuluje kiełkowanie i poprawia rozwój sadzonek.
Woda Neutralna®

pH 7.0
Bez chloru, rdzy i zmętnienia. Woda obojętna to pyszna woda pitna. Sposób użycia: przygotowanie jedzenia dla dzieci, przyjmowanie leków.
Jedzenie dla
dzieci
Używaj wody pH 7.0 kiedy przygotowujesz jedzenie dla swojego dziecka.
Lekarstwa
Woda neutralna to pyszna woda pitna, która jest łatwo przyswajana przez organizm. Zażywaj swoje lekarstwa z tą wodą
Woda Beauty®

pH 6.0
Nie do picia. Ta lekko kwaśna woda jest rozpoznawana ze względu na jej ściągające działanie. Znakomicie nadaje się do delikatnego czyszczenia i pielęgnacji urody. Zastosowanie: mycie twarzy, pielęgnacja włosów, pielęgnacja, polerowanie, czyszczenie i konserwacja mrożonek.
Mycie
Twarzy
Ściągające właściwości wody kwaśnej są skuteczne w tonizowaniu i ujędrnianiu skóry. Pokryj skórę i pozostaw do wyschnięcia. Ta woda jest również doskonała jako toner po goleniu.
Pielęgnacja
włosów
Użyj tej wody zamiast odżywki po myciu szamponem. Redukuje irytujące sploty i wydobywa promienny połysk. Przechowywać w butelce z rozpylaczem i rozpylać włosy i twarz, gdy jesteś poza domem.
Pielęgnacja
Zwierząt
Spryskaj swojego zwierzaka tą wodą, a następnie wyszczotkuj, aby uzyskać miękkie i lśniące futro.
Polerowanie
Poleruj lustra, okulary, szklane przedmioty i okna do wysokiego połysku
Czyszczenie
Usuń brud z podłóg z twardego drewna, płytek ceramicznych itp. Bez pozostawiania lepkich pozostałości.
Mrożonki
Spryskaj żywność kwaśną wodą podczas zamrażania, aby po rozmrożeniu żywność, w tym ryby i krewetki, nie straciła smaku.
Woda Bardzo Kwaśna

pH 2.7
Nie do picia. Ta woda ma właściwości dezynfekujące. Użyj silnej wody kwaśnej do odkażenia przyborów kuchennych, blatów i innych elementów, aby zapobiec przenoszeniu bakterii. Zastosowanie: czyszczenie i dezynfekcja, higiena i obsługa handlowa.
Myje i
Dezynfekuje
Dezynfekuj noże, deski do krojenia, ściereczki do naczyń i ściereczki kuchenne itp. Czyszczenie i dezynfekcja w kuchni i wokół niej, która jest pożywką dla zarazków.
Higiena
Dezynfekuj dłonie, szczoteczkę do zębów lub używaj jako płyn do płukania ust. Trzymaj butelkę z rozpylaczem w łazience, aby uzyskać łatwy dostęp
Do Użytku
Komercyjnego
Salony piękności, salony fryzjerskie, restauracje, szkoły rolnicze, ośrodki opieki dziennej, sklepy zoologiczne i domy opieki korzystają w dużej mierze ze stosowania silnej wody kwaśnej.